2015. augusztus 10., hétfő

2014 Fehérvárcsurgó virágkiállítás, vásár, előadás
2014 nyarának elején lázasan készültek leanderes barátaim a Fehérvárcsurgói Dísznövény Kiállítás és Vásár eseményeire, lehetőségeire. Ez volt a Leander Egyesület első komoly színre lépése,és nem vallottunk szégyent!:-)
-
 -
 -
-
-
A fenti képeken a standunk szemszögéből az ünnepélyes megnyitón résztvevők háta látható, az utolsó képen konkrétan a mi standunk az Egyesület "lelkével", Fehérvári Ildikóval középen, és ha jól látom, éppen a leanderes körökben jól ismert Békeffi József járt nálunk "látogatóban".
-

Én elsősorban azért voltam izgatott, mert nagy megtiszteltetés ért a társaim részéről azzal, hogy felkértek egy előadás megtartására. Hamar eldöntöttem, hogy az előadásom témája a magvetés lesz, hisz ez az a terület, amiben igazán úttörőnek érezhetem magamat. Meg is írtam elég nagy élvezettel..., elő is adtam..., udvariasan megtapsoltak!:-) Csak most jutott az eszembe, hogy akár ide is feltehetem az előadás anyagát, miért is ne olvashatná itt bárki, akit érdekel? Én azt hiszem, hogy elég érdekes lett.
-

http://leanderegyesulet.hu/wp-content/uploads/2015/02/Leanderek-ezernyi-arccal.pdf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése